New World Reality

New World Reality

New World Reality

New World Reality

New World Reality

New World Reality

Vítejte na stránkách realitní a investiční společnosti založené jedním zakladatelem a jediným vlastníkem, panem Filipem Hnátkem, v roce 1999.

Jsme rodinná firma New World Reality, spol s.r.o. s 23 letou tradicí a praxí na českém realitním trhu. Po celá desetiletí se naše práce pečlivě tvořila, zkoumala a vyvíjela ku prospěchu klienta. Přizpůsobujeme se nejnovějším trendům na trhu. Realitní zkušenosti předáváme klientům v té nejlepší možné kvalitě v moderním pojetí dnešní doby.

Jsme realitní kancelář, která působí na trhu od roku 1999 (od roku 2005 jako společnost s ručením omezeným). Naše realitní kancelář poskytuje svým klientům maximální servis při nákupu, prodeji či pronájmu nemovitostí se zaměřením na území hlavního města Prahy a nejbližšího okolí. Usilujeme o maximální nasazeníprofesionální a férové jednání na osobní báziindividuální přístup ke každému jednotlivci zvlášť. Pokud máte zájem o poctivý přístup, odbornou radu v oblasti realit, upřímnost, poctivost a jednání na té nejvyšší možné úrovni neváhejte kontaktovat náš realitní team.

Naše moderní služby, které Vám šetří čas, energii a přináší peníze navíc, Vám zajistíme za výjimečně příznivé provize moderní doby.

Spolupracujeme s moderními filmovými ateliéry, kde tvoříme vlastní příběh (video, virtuální prohlídku, fotografie) ke každé nemovitosti zvlášť. Každá Vaše nemovitost v naší nabídce je něčím výjimečná!

Naše společnost se v roce 2015 rozrostla i o investiční společnost, kde v sekci (NW-Invest) najdete další body naší dlouholeté práce. V této sekci nefungujeme jako klasická realitní kancelář, nýbrž jako investiční společnost se zaměřením na výkup a prodej zajímavých a lukrativních nemovitostí v celé ČR pro naše partnery z akciových trhů. Dále provozujeme další naše vlastněné nemovitosti. Nabízíme klientům jedinečnou možnost prodeje Vaší nemovitosti formou akciového balíčku (pro Vás hotovost) a tím se vyhnout placení klasické provize realitní kanceláři!!! Tato forma prodeje nemovitosti je nová a na realitním trhu ojedinělá!

Zaměřujeme se na prodej a pronájem bytů či nebytových prostor, pozemků, činžovních domů a vil, chat a zemědělských usedlostí.

Dále se specializujeme na prodej a pronájem developerských projektů a bytů v novostavbách po celé Praze! Spolupracujeme s řadou dalších realitních kanceláří. Mnoholeté zkušenosti na realitním trhu mluví za své. Naším cílem je vybrat nebo pronajmout vhodnou nemovitost přímo pro Vás. Rychlost a profesionální přístup je pro nás samozřejmostí. Vysoká kvalita námi nabízených služeb spočívá také v tom, že spolupracujeme s internetovou databází klientů z Evropské unie.

Vězte, že naším největším přáním a prioritou je Vaše spokojenost za námi nabízené služby.

Již dnes se těšíme na Vaši spolupráci s naší společností New World Reality.

 

Filip Hnátek – Jednatel společnosti.